Despre Sion

Biserica SION este o comunitate creștină deschisă, evanghelică și evanghelistică, nondenominațională, centrată pe principiile și valorile împărăției și pe mandatul formării de ucenici.

Fii ucenic și fă ucenici.

Sion este o biserică care pune accentul pe oameni, pe transformarea lor după caracterul lui Hristos. (Romani 12.2, Romani 8:29) și pe dedicarea 100% pentru Hristos. Noi credem într-o Evanghelie care schimbă vieți. Isus nu doar mântuie sufletul, ci transformă viețile oamenilor, restaurează familiile noastre și ne eliberează de păcat pentru a avea o relație vie și autentică cu El și pentru a-i sluji pe alții prin dragostea Lui.

Biserica există pentru a te ajuta să devii ceea ce Dumnezeu te-a destinat să devii.

mântuire

Ne pasă de ceea ce îi pasă lui Dumnezeu. Lui îi pasă de oameni, de mântuirea și maturizarea lor. Un mod prin care ne putem exprima dragostea față de Dumnezeu este dragostea practică pentru oameni. În Sion oamenii intră într-un proces de creștere în relația cu Dumnezeu și de implicare în slujire. Ne dorim să vedem oamenii mântuiți, vindecați, eliberați, ucenicizați, echipați și împuterniciți să slujească în darurile lor în misiunea pe care Dumnezeu le-a dat-o. Tot ceea ce facem se include în această arie de activități.

maturizare

Noi credem că biserica trebuie să fie locul în care iubești și ești iubit, în care slujești și ești slujit, dar mai presus de toate este locul în care te formezi ca să realizezi scopul lui Dumnezeu pentru viața ta.
Biserica înseamnă mai mult decât un serviciu de duminică. Biserica nu este clădirea, și nici programele, ci relațiile pe care oamenii care îl urmează pe Hristos le dezvoltă. Pentru dezvoltarea relațiilor bazate pe dragoste și creșterea comunității, creșterea în credință și în dedicare este nevoie să fii parte activă într-un proces de creștere spirituală. Sionul dorește să îți ofere cadrul pentru acest proces.

Înscrie-te în grupul nostru de Facebook.

Scroll to Top