Ești al Meu, nimeni nu schimbă asta

  Știu că te străduiești să reușești și să ai succes în ceea ce faci. Eu nu îți stau împotrivă, dar nu te duce de unul singur, nu Mă da la o parte. Eu sunt Cel care te pot ajuta, și în tumultul vieții, oprește-te să îți aduci aminte că Eu sunt Dumnezeu. Găsește-ți odihna în Mine.

Oprește-te să auzi din nou glasul Meu. În zgomotul terifiant al zilei și în mulțimea de voci care te înconjoară, există o voce blândă care te chemă pe nume: Ești al Meu. Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, și flacăra nu te va aprinde. Căci Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, Mântuitorul tău! Pentru că ai preț în ochii Mei, pentru că ești prețuit și te iubesc.

Oprește-te și odinește-te în prezența Mea, ascultă glasul Meu și urmează-Mă.

Psalmul 46; Isaia 43:1-4; Ioan 10:27

Promisiunea biblică

Nu te teme; Eu sunt scutul tău și răsplata ta cea foarte mare.

(Geneza 15:1)

Citat

Credința este o mână întinsă să apuce ceea ce nu se vede.

Provocare

Propune-ți în această zi să petreci un timp de calitate cu cineva drag ție.

Nu te teme este o un scurt devoțional profetic care îți aduce aminte de câteva dintre promisiunile lui Dumnezeu care să te ajute să îți înfrunți temerile. Planul conține 10 texte însoțite de un citat și de o provocare. Devoționalul este scris la persoana I, în stil profetic, iar cel care vorbește este Dumnezeu Tatăl.

(Extras din cartea: Valentin Dedu, În prezența Lui, Editura Kingdom Design, Timișoara, 2014.)

Comandă cartea În prezența Lui pe site-ul Lira.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top