Nu renunța niciodată la ceea ce faci pentru Dumnezeu

Am fost întrebată într-o zi, ce mă motivează, ce mă ajută să nu renunț la slujire, la oameni, la a mai iubi, ce mă face să mai lupt și de ce nu încerc să mă resemnez atunci când totul pare în zadar, și tot ce se întâmplă îmi spune să fac asta.

Un răspuns automat a oricărui credincios ar fi: Dumnezeu. Ar fi Duhul Sfânt care îmi dă resurse. Un alt răspuns ar putea fi: nu pot, nu reușesc, nu știu cum, și nu știu de ce, nu înțeleg de ce. Dar cât dintre ceea ce spunem este și ceea ce credem, sau ceea ce facem cu adevărat?

Dumnezeu este credincios, drept și gata să aducă răspunsuri la frământările noastre, cât și la întrebările la care poate nu avem un răspuns clar, nici chiar pentru noi înșine.

Am primit un mesaj de la Dumnezeu în duhul meu, mesaj pe care vreau să îl împărtășesc cu tine. Poate îți folosește.

Dragostea Mea este cea care îți dă putere, Duhul Fiului Meu care a lăsat un exemplu în slujire și dragoste, cât si o învățătură pe care să o îndeplinești, frica de Mine și dragostea pentru oameni pe care Eu am pus-o în tine, cât și focul care arde în tine pentru Mine, toate acestea la un loc, nu îți dau voie să renunți. Eu te vreau pe deplin a Mea, cu inima dedicată, plină de iubire, să arăți iubire și atunci când primești altceva. Eu vreau să îmi calci pe urme și vreau să te bucuri de slava Mea când vei ajunge Acasă.

Adevărul pe care, Eu, Domnul, l-am rostit, cât și rugăciunea pe care Eu am făcut-o pentru ucenicii Mei, în Ioan 17, este o lege a Mea, și îmi doresc cu ardoare ca toți copiii Mei să înțeleagă acest Adevăr, cât și Lege pentru poporul Meu ales. Eu vreau ca toți să fiți una în Mine, să nu existe fisuri, pentru că toate fisurile afectează slava viitoare, pe care Eu am promis-o și am pregătit-o copiilor Mei care fac voia Mea și trăiesc în ascultare de Cuvântul Meu. Orice lucru distrus în relația dintre frații Mei mai mici, afectează mai târziu închinarea lor în trupul Meu.

Uneori pare că este mai ușor și mai benefic pentru inima noastră să renunțăm, să ne resemnăm și să lăsăm în urmă tot ce am clădit cu timp și trudă. Alteori încercăm să tratăm lucrurile cu indiferență ca să nu ne doară, dar durerea nu dispare. Alteori nu avem puterea să facem ceea ce trebuie și știm că vrem să facem, dar Dumnezeu ne spune:

Poți totul în Hristos care te întărește, și orice lucru este prețios înaintea Mea, iubesc unitatea și dau putere preaiubiților Mei când sunt una în Mine, și nu stă nimic între noi. Eu m-am rugat ca Tu să poți, înainte ca tu să te naști, iar dragostea Mea este răspunsul și resursa ta la orice obstacol și vreau ca să vezi slava Mea deplină, iar când vorbesc despre dragoste, nu vorbesc despre emoții sau sentimente, vorbesc despre respect, comuniune, ascultare, dăruire de sine. Slava pe care Eu o pregătesc pentru ucenicii Mei, depășește orice imaginație.

Fiți sfinți și plini de dragoste față de toți oamenii, cu atât mai mult față de frații voștri de credință, spune Isus, care a lăsat rugăciunea din Ioan 17, tocmai ca noi să putem să nu renunțăm și să nu ne resemnăm.

Dumnezeu să fie Stancă în furtună, iar atunci când nu ști cum, sau nu poți, El poate, El care trăiește în tine.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Luminița Dumitru

Luminița este din Timișoara și alături de soțul ei este implicată de mulți ani în slujirea creștină. În Biserica Sion din Timișoara se ocupă de lucrarea femeilor.

1 thought on “Nu renunța niciodată la ceea ce faci pentru Dumnezeu”

  1. Tu spui: ” Alteori nu avem puterea să facem ceea ce trebuie și știm că vrem să facem, dar Dumnezeu ne spune:

    Poți totul în Hristos care te întărește, și orice lucru este prețios înaintea Mea, iubesc unitatea și dau putere preaiubiților Mei când sunt una în Mine, și nu stă nimic între noi. Eu m-am rugat ca Tu să poți, înainte ca tu să te naști, iar dragostea Mea este răspunsul și resursa ta la orice obstacol și vreau ca să vezi slava Mea deplină, … “.
    Poti spune la cine s-a rugat Dumnezeu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top